Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Dalsjöfors GoIF Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ

Seniorlag Damer - Toarpsalliansen

Följ oss för uppdateringar
Följ
Dalsjöfors GoIF
Fotboll
Seniorlag Damer - Toarpsalliansen
Tabell
Lag M V O F P
1 Alingsås KIK 14 11 2 1 35
2 Toarpsalliansen 14 9 2 3 29
3 Hajom/Björketorp 14 7 3 4 24
4 Hestrafors IF 14 6 3 5 21
5 IFK Öxnevalla 14 6 2 6 20
6 Äspereds IF 14 4 1 9 13
7 Kronängs IF 14 3 1 10 10
8 Kabel Åttio/Byttorp (9-manna) 14 2 2 10 8

Match

Hestrafors IF

0 - 1
bollevi
9 september 2017
15:00

Toarpsalliansen

Referat

Referat: Hestrafors IF - Toarpsalliansen

Hestrafors - Toarpsalliansen 0-1
Någon revansch blev det inte för Hestrafors idag. Vi grämer oss snarare över att vi inte vann med mer...
Vi börjar matchen bra, tar initiativet direkt och tillbringar sedan en stor del av matchen på Hestrafors planhalva. Planen var dock väldigt vattensjuk och svårspelad, så det där snabba passningsspelet fick bytas till långa bollar, långa löpningar och mycket närkamper, vilket förmodligen gynnade våra motståndare mest.
Våran backlinje höll ihop fantastiskt bra idag och följde även med bra i anfallen. Några gånger gick mittbackarna upp och då hade vi mittfältare som föll tillbaka och täckte i ett mycket bra samarbete.
Vi arbetade bra över hela plan, men nog tyckte vi vid sidan att det fanns ytterligare en växel att lägga i?
Vi hade i halvtid förtjänat både ett och två mål, kanske även en straff, men resultattavlan visade två stora nollor..
Andra halvlek såg ut ungefär som första. Det var vi som hade störst bollinnehav och flest lägen, men Hestrafors slet på bra och lyckades även skapa en del hörnor och det är i fasta situationer vi har mest respekt för dem. Det blev dock aldrig något vi inte kunde reda ut.
I den 75:e minuten får Elin Å bollen genom en misslyckad inspark. Hon hugger direkt och innan mittbackarna hunnit reagera, har hon avfyrat ett skott på mål som målvakten sånär får tag i men tappar in i mål bakom sig. Ett skitmål kan tyckas, eller bjudmål, men om sanningen ska fram så hade vi jobbat ihop till det, så resultatmässigt var det inte orättvist alls.
Vi krigar till oss tre poäng idag. Något skönspel var det inte från något av lagen, planen tillät inte det, men sett till matchbilden så förtjänade vi seger mer än motståndarna idag.
Idag gjorde laget en bra match och spelade med en bra inställning. Elin D gjorde en fantastisk match. Hon gjorde som hon behagade på planen och motståndarna kunde välja mellan att titta på eller bli bortdribblade...
Resten av backlinjen var också fantastiska och fullständigt spikade igen bakåt. Elin Å, alltid vass framåt och andraplatsen i skytteligan visar att hon håller hög kvalitet i match efter match.
Mittfältet sprang sönder motståndarna i både anfall och försvar och till sist måste vi bara nämna Ellen. Underbart, respektlöst och smart spel från denna unga tjej. Det är en ynnest att kunna låna in så enormt kompetenta 03:or från vårt yngre lag. Vilken styrka vi har i Toarpsalliansen!
Med detta resultat och endast tre matcher kvar att spela, så ligger vi på en andraplats i tabellen, två poäng före Hajom och just nu innehavare av kvalplatsen. Men som sagt, tre matcher kvar och vi möter tuffa lag på vägen. Först ut är Äspered på Dalsjöhov på onsdag och därefter möter vi Alingsås på Målevi på söndag. Båda är hemmamatcher och vi hoppas på stor uppslutning av vår trogna publik. Tack för idag, vi ses på onsdag!
Forza Toarp!
@Toarpsalliansen

Andra möten i serien

mån 29 maj 2017, 19:00 Toarpsalliansen - Hestrafors IF 7 - 2